ΕνημέρωσηΠολιτική

42χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του για πέντε χρόνια – Galaksias Portal News

Τον εφιάλτη που έζησε, από το 2010 έως και τις αρχές του 2015, στα χέρια του συζύγου της θείας της αποκάλυψε στην Αστυνομία μια 22χρονη κοπέλα στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα, παρουσία ψυχολόγου, είπε στις Αρχές ότι όταν ήταν 8 έως 13 ετών, ο 42χρονος άνδρας ασελγούσε σε βάρος της εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, οι οποίοι του είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 22χρονης και την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο 42χρονος είχε δείξει ερωτικές ταινίες στον 4χρονο τότε γιο του και τον 7χρονο τότε ανιψιό του.

Η προανάκριση έφερε στο φως παράλληλα ότι την πρωτοχρονιά του 2015 ο 43χρονος σήμερα άνδρας δεν δίστασε να χειρονομήσει και να κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα και στην 19χρονη τότε ετεροθαλή αδελφή του.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπου ο παθών είναι νεότερος των 12 ετών, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, όπου ο παθών συμπλήρωσε τα 12 έτη, για κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και για απειλή κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία σε χρονικό διάστημα που ήταν ανήλικη κατά τα έτη 2010 μέχρι 2015 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ανωτέρω – σύζυγος της θείας της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button