Κόσμος

Συνελήφθη 30χρονος για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και άλλα αδικήματα

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού άνδρα για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, προέβησαν οι Αρχές. Ο εν λόγω άνδρας είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που αφορούσαν τη γενετήσια ζωής γυναίκας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη 30χρονος που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που αφορούσαν τη γενετήσια ζωής γυναίκας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 21-3-2024, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας-Πικερμίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονος αλλοδαπός για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 30χρονος έχοντας στην κατοχή του φωτογραφίες που αφορούσαν τη γενετήσια ζωή γυναίκας, καθώς είχαν συνάψει στο παρελθόν συντροφική σχέση, τις είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν του ζητήθηκε από την παθούσα να αφαιρεθεί το υλικό, ο 30χρονος προέβαινε σε συνεχείς απειλές και εξυβρίσεις διατηρώντας παράλληλα τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου ταυτοποίησαν τον 30χρονο ως χρήστη του προφίλ που αναρτούσε τις φωτογραφίες και σε έρευνα στην οικία του και την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: σιδερογροθιά, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αναδιπλούμενος σουγιάς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1- γραμμ., το χρηματικό ποσό των -1.570- ευρώ και tablet που χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση του εν λόγω υλικού.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button