Τρόπος Ζωής

Οτιδήποτε αποφασίσει ο γιος μου για τη σεξουαλικότητα του, εγώ θα είμαι δίπλα του – Galaksias Portal News

“Εγώ πραγματικά είμαι πολύ άνετος με αυτό” εξομολογείται ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για την σχέση που διατηρεί με τον γιο του και όσα θέλει να προσφέρει σε εκείνον.

“Οτιδήποτε θελήσει να κάνει στη ζωή του, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του να τον υποστηρίζω. Θέλω να πάρει την επιμονή και την υπομονή μου, την πυγμή που έχω σε πολλά θέματα, να είναι ονειροπόλος και ελεύθερος, όπως εγώ. Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να μεγαλώσει με το σκεπτικό να είναι χρήσιμος στους συνανθρώπους του. Αν θέλει να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό τομέα ή να ασχοληθεί με τα χρηματοοικονομικά, αν γίνει γκέι ή οτιδήποτε αποφασίσει για τη σεξουαλικότητα του, εγώ θα είμαι δίπλα του”.

Πολλοί γονείς λένε “δεν με νοιάζει αν το παιδί μου γίνει γκέι” αλλά τελικά μάλλον δεν το εννοούν.

Εγώ πραγματικά είμαι πολύ άνετος με αυτό. Ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχει μόρφωση και ενημέρωση για το τι είμαστε, για ποιον λόγο κάνουμε κάτι. Υπάρχει περισσότερη κατανόηση, άσχετα με το αν υπάρχουν και αντιδράσεις. Υποστηρίζω την ελευθερία στη σκέψη, στις κινήσεις, στις σεξουαλικές επιλογές, στη θρησκεία, παντού. Αρκεί να είναι αυτό που θες, που σε αντιπροσωπεύει και περνάς καλά στην τελική. Νομίζω πως είμαστε ως γονείς πιο ενημερωμένοι, έχουμε το διαδίκτυο, συμβουλευόμαστε παιδοψυχολόγους, τα παιδιά πλέον μεγαλώνουν διαφορετικά από ό,τι εμείς σαράντα χρόνια πριν.

Άρα τα παιδιά βγαίνουν καλύτερο άνθρωποι;

Αυτό θα το δείξει το μέλλον.

To άρθρο Χρήστος Βασιλόπουλος: Οτιδήποτε αποφασίσει ο γιος μου για τη σεξουαλικότητα του, εγώ θα είμαι δίπλα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button