ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Νέα τιμή Yamaha NEO’S dual battery με δώρο την 2η μπαταρία – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εποχή στις μετακινήσεις έχει φτάσει και η ηλεκτροκίνηση – όπως για παράδειγμα το Yamaha NEO’S – κατακλύζει ολοένα και περισσότερο τους δρόμους των πόλεων.

Η Yamaha, ως πρωτοπόρος στην κατασκευή μοτοσυκλετών και scooter παγκοσμίως, έχει εισέλθει πολύ δυναμικά στον χώρο της ηλεκτροκίνησης εδώ και χρόνια. Με τα μοντέλα NEO’sκαι NEO’s Dual Battery με διπλή μπαταρία, μας εισάγει σε μια νέα εποχή στην αστική μετακίνηση με μηδενική εκπομπή ρύπων για όλους.

Τώρα, το NEO’s Dual Battery προσφέρεται σε προνομιακή τιμή, με δωρεάν την 2η μπαταρία! Εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο και επωφελούμαστε από την αυξημένη αυτονομία, με το ίδιο κόστος!
Επιπρόσθετα, το NEO’s Dual Battery συνδυάζει την αναγνωρισμένη εδώ και δεκαετίες ποιότητα και την κορυφαία αξιοπιστία της Yamaha με την μοντέρνα σχεδίαση και το πιο καινοτόμο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
Οι δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8kg η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο μας. Είναι τοποθετημένες κάτω από τη σέλα και τροφοδοτούν τον ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στο κέντρο άμεσης μετάδοσης κίνησης για ομαλή και γρήγορη επιτάχυνση με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και εξαιρετικά αθόρυβη οδήγηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μικρών διαστάσεων πλαίσιο και φυσική θέση οδήγησης είναι ιδανικό για τις διαδρομές μας στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Επιπλέον, μένουμε συνδεδεμένοι συνεχώς, κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή MyRide της Yamaha στο smartphone, έτσι ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και νέα μηνύματα στην οθόνη LCD.

Μια γεμάτη μπαταρία παρέχει αυτονομία περίπου 37 χλμ.* και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 8 ώρες**. Με τη δεύτερη μπαταρία, η αυτονομία αγγίζει τα 68χλμ!
Τα μοντέλα NEO’s και NEO’s Dual Battery είναι διαθέσιμα στα χρώματα Milky White, Midnight Black και Aqua.
(*Δοκιμασμένο σε WMTC Class 1 σε λειτουργίαSTD, πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C. **Οι χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλονφόρτισης.)

Πατάμε εδώ για να δούμε περισσότερα.

Ειδικά χαρακτηριστικά του NEO’s Dual Battery
– Αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου της Yamaha
– Ομαλή, αθόρυβη και αποδοτική ηλεκτρική ισχύς
– Ηλεκτροκινητήρας απευθείας μετάδοσης κίνησης τροχού
– Γρήγορη και ελεγχόμενη επιτάχυνση
– Θέση οδήγησης κατάλληλη για κάθε ανάστημα και εμπειρία
– Επιλέξιμοι τρόποι οδήγησης
– Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία
– Απλό, μικρών διαστάσεων και με μοναδικό στυλ
– Συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής MyRide της Yamaha
– Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για κράνος τύπου jet
– Κομψά και ευανάγνωστα όργανα LCD
– Σύστημα χωρίς κλειδί Smart Key
– Πλήρης φωτισμός LED

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button