ΑθλητικάΕνημέρωση

Χαμός με Τάισον – Μπακασέτα, πιάστηκαν στα χέρια, αποβλήθηκαν και αποχώρησαν με συνοδεία αστυνομίας – Galaksias Portal News

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός, καθώς ο Τάισον από τους γηπεδούχους και ο Τάσος Μπακασέτας των φιλοξενούμενων πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δυο.

Συγκεκριμένα στο 79΄του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Τάισον είχε μια έντονη αψιμαχία με τον Μπακασέτα, με τους δυο ποδοσφαιριστές μάλιστα να πιάνονται στα χέρια.

Μάλιστα ο Έλληνας μέσος έπεσε στο έδαφος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στην μέση να μπουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με σκοπό να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Όπως είναι λογικό ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε και στον Τάισον και στον Μπακασέτα κόκκινη κάρτα, με τους δυο τους να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με την συνοδεία αστυνομίας, προκειμένου να μην υπάρξουν χειερότερα.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Χαμός με Τάισον – Μπακασέτα, πιάστηκαν στα χέρια, αποβλήθηκαν και αποχώρησαν με συνοδεία αστυνομίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button