ΕνημέρωσηΤεχνολογία

O αγώνας Μπάγερν-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr – Galaksias Portal News

Η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα. Στις 21:30 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σούπερ προσφορά* έχει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Μπάγερν-Παναθηναϊκός ο οποίος παίζεται και με 0% γκανιότα** στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές (20:45), Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια (21:30) και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια (21:30).

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* για τα παιχνίδια της Euroleague:

Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • Πρώτος Σκόρερ Λάρκιν
  • Νικητής Φενέρμπαχτσε & Πρώτος Σκόρερ Γουΐλμπεκιν

Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός

  • Πρώτος Σκόρερ Μήτογλου
  • Νικητής Παναθηναϊκός & Πρώτος Σκόρερ Σλούκας

Επιπλέον, προσφέρονται και ενισχυμένα Bet Builder Ready.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους, τα Over/Under συνολικά κλεψίματα, κοψίματα, λάθη, ριμπάουντ, φάουλ, τις Over/Under συνολικές ασίστ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τους Over/Under πόντους, το εύρος νίκης και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλπ.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button