Επικαιρότητα

Ερχόταν στην Κρήτη για να δώσει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα και… ξάφριζε σπίτια – Πώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ερχόταν στην Κρήτη για να δώσει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα και… ξάφριζε σπίτια – Πώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας (vid)

Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ 25χρονος Ρομά που είχε «ξαφρίσει» σπίτια του Ηρακλείου, καθώς κατηγορείται για 7 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων. Ο 25χρονος, η λεία του οποίου ανέρχεται σε 15.000 ευρώ, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες πως ερχόταν κατά διαστήματα από την Κόρινθο στην Κρήτη για να δώσει το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα και επί την ευκαιρία, «άδειαζε» οικίες του Ηρακλείου

Ερχόταν στην Κρήτη για να δώσει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα και επί την ευκαιρία, ξάφριζε σπίτια… Ο λόγος για έναν 25χρονο υπόδικο που έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας, αφού λόγω άλλης υπόθεσης ερχόταν από την Κόρινθο στο νησί για να εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα… Έβρισκε όμως χρόνο για να «τρυπώσει» και να αδειάσει σπίτια του Ηρακλείου.

Ο 25χρονος που συνελήφθη αφαίρεσε από οικίες χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, ο 25χρονος Ρομά μέσα σε μόλις 1,5 μήνα, από 6 Ιανουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου, είχε διαπράξει επτά 7 κλοπές, 6 τετελεσμένες και 1 απόπειρα.

Οι αστυνομικές Αρχές περίμεναν τη κατάλληλη στιγμή και τελικά συνέλαβαν τον άντρα την Παρασκευή, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του. Ο άντρας συνελήφθη καθώς δεν είχε δίπλωμα, ενώ λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου σχηματίστηκε δικογραφία για τις κλοπές και διαρρήξεις.

Το επίμαχο περιστατικό είναι ένα από τα πολλά, καθώς όπως περιγράφουν Ηρακλειώτες πριν από λίγες ημέρες στο στόχαστρο μπήκαν και καταστήματα της πόλης.

Καμπανάκι κινδύνου από πολίτες που είχαν πέσει θύματα κλοπών και διαρρήξεων και τονίζουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, προκειμένου να περιοριστούν αυτά τα περιστατικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button