Επικαιρότητα

Με τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς & Θεσσαλίας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Συνάντηση με τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ. Χρήστο Πλατά και Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η Δήμαρχος αρχικά αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει ο Δήμος με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ιδιαίτερα σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και προληπτικές ενέργειες, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και στον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των υπηρεσιών τους σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα της μεταστέγασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, σε χώρο, για τον οποίο θα βοηθήσει ο Δήμος Χαλκιδέων να παραχωρηθεί, ώστε να εγκατασταθούν εκεί οι υπηρεσίες και οι υποδομές της Πυροσβεστικής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος κ. Σίμος Αποστόλου, ο Διοικητής της Π.Υ Εύβοιας, Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Ψαρρός, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, Αντιπύραρχος κ. Βασίλης Κλωτσοτύρας, οι Αντιπύραρχοι κ. Παναγιώτης Αφράτης και κ. Δημήτριος Ζάχος, ο Ανθυποπυραγός κ. Γεώργιος Λάμπου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάσης Τριανταφύλλου και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Αντώνης Μητράκης

The post Με τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς & Θεσσαλίας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button