Υγεία & Διατροφή

Νέα πρωτιά στις ταξινομήσεις Φεβρουαρίου στην B-SUV κατηγορία το PEUGEOT 2008

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Ο συνδυασμός ποιότητας και ασφάλειας με την τιμή και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ήταν οι κύριες αιτίες που το δημοφιλές οικογενειακό Peugeot 2008 πέτυχε τις μεγαλύτερες ταξινομήσεις και το δεύτερο μήνα του 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές B-SUV της Peugeot, συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη εμπορική του πορεία, όντας πιο αναβαθμισμένο σε σχεδιασμό, τεχνολογία και εξοπλισμό. Με 4,3 μέτρα μήκος, σχεδόν 2 μέτρα πλάτος (συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών) και ύψος 1,55 μέτρα, το νέο 2008 προσφέρει άπλετο χώρο για επιβάτες και αποσκευές (με 434 λίτρα στο πορτμπαγκάζ), «απολαμβάνοντας» την αίγλη που έχουν αυτοκίνητα

Το γαλλικό αυτοκίνητο ακολουθώντας την εξαιρετική επίδοση του Ιανουαρίου, βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV και τον Φεβρουάριο, με μερίδιο αγοράς 15,4% και 556 ταξινομήσεις. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως αποτελεί την πλέον ιδανική επιλογή  στην κατηγορία, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά, το 2008 υιοθετεί, στην εμπρόσθια πλευρά, την καινούρια φωτιστική υπογραφή της Peugeot με τις τρεις χαρακτηριστικές κάθετες «νυχιές»,  που είναι ενσωματωμένες στα μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο του νέου προφυλακτήρα. Τα νέα LED πίσω φώτα, που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, αποτελούνται από τρεις επάλληλες οριζόντιες διπλές λωρίδες, λεπτές και κομψές, που συμβάλλουν στην οπτική διεύρυνση του πλάτους του αυτοκινήτου.

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με ανανεωμένες υφασμάτινες ταπετσαρίες, ενώ προαιρετικά διατίθενται και με επένδυση από Alcantara (έκδοση GT). Δεσπόζουσα θέση στην καμπίνα συνεχίζει να έχει το PEUGEOT i-Cockpit, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10 ιντσών (και με τον αντίστοιχο αναλογικό στην έκδοση ACTIVE). Επιπλέον, η multimedia κεντρική οθόνη των 10 ιντσών αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στις εκδόσεις ALLURE και GT διαθέτει τεχνολογία HD.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button