ΑθλητικάΕνημέρωση

«Τέσσερις-πέντε Έλληνες ισοδυναμούν με 300» – Galaksias Portal News

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Σάρμα και πήρε την πρόκρισή στα προημιτελικά του Charleston Open, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να μιλάει για την υποστήριξη που είχε από τους Έλληνες φιλάθλους μετά το τέλος του αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη τα πηγαίνει περίφημα και στο χώμα και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στο Charleston Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στα προημιτελικά, με την Κουντερμέτοβα να είναι το επόμενο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σάρμα, η Σάκκαρη στάθηκε στην υποστήριξη που έχει από τους Έλληνας φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη:

Για το παιχνίδι: «Έπαιξα καλό τένις, όταν χρειάστηκε. Υπήρχαν κάποιες οριακές μπάλες στο πρώτο σετ, αλλά στο τέλος είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα την πρόκριση. Νιώθω πιο άνετη στο χώμα και νιώθω όμορφα που βρίσκομαι εδώ».

Για την Κουντερμέτοβα: «Παλιότερα έχει κερδίσει το τουρνουά. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Την έχω κερδίσει κι εγώ στο παρελθόν. Θα παίξω το παιχνίδι μου. Θέλω να το ευχαριστηθώ».

Για το κοινό και τους Έλληνες που βρέθηκαν στο court να την στηρίξουν: «Ξέρω έχει αρκετό κρύο σήμερα. Σας ευχαριστώ που μείνατε. Είναι εκπληκτικό να αγωνίζομαι μπροστά σας. Ευχαριστώ και τους Έλληνες που ήταν εδώ. Ήσασταν τέσσερις – πέντε, αλλά τέσσερις – πέντε Έλληνες, ισοδυναμούν με 300».

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Τέσσερις-πέντε Έλληνες ισοδυναμούν με 300» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button