Υγεία & Διατροφή

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Γκάρφιλντ – Galaksias Portal News

Δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Sony Pictures, το δεύτερο τρέιλερ για τη νέα περιπέτεια του Γκάρφιλντ σε σκηνοθεσία Μαρκ Ντίνταλ (Mark Dindal).

Το «The Garfield Movie» είναι βασισμένο στους χαρακτήρες που αρχικά δημιούργησε ο Τζιμ Ντέιβις (Jim Davis) σε σενάριο των Μαρκ Τόργκοβε (Mark Torgove), Ντέιβιντ Ρέινολντς (David Reynolds) και Πολ Κάπλαν (Paul A. Kaplan).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O θρυλικός γάτος που μισεί τη Δευτέρα και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια στην ύπαιθρο!» αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

«Έπειτα από μια απροσδόκητη συνάντηση με τον εδώ και χρόνια χαμένο πατέρα του -τον βρώμικο Βικ- ο Γκάρφιλντ και ο φίλος του Όντι αναγκάζονται να αφήσουν για λίγο την υπέροχη ζωή τους και να πάρουν μέρος σε μία ξεκαρδιστική και άκρως επικίνδυνη ληστεία».

Τη φωνή του στον διάσημο γάτο δανείζει ο Κρις Πρατ (Chris Pratt) και ο «πατέρας του» είναι ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Samuel L. Jackson). Επίσης χαρίζουν τις φωνές τους μεταξύ άλλων οι Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult), Σέσιλυ Στρονγκ (Cecily Strong), Χάνα Γουάντινγκχεμ (Hannah Waddingham) και Βινγκ Ρέιμς (Ving Rhames).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα περιπέτεια του Γκάρφιλντ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες τις 24 Μαΐου 2024.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button