Τρόπος Ζωής

30 χρόνια νεότερη και «ίδια» η πρώην του η νέα καλλονή σύντροφός του – Galaksias Portal News

Ο 57χρονος Γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ και η νέα του σύντροφος και μοντέλο, η 27χρονη Νάρα Μπαπτίστα, παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Alexandre Mattiussi στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Ο Γάλλος ηθοποιός και σταρ του σινεμά, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την κατά 30 χρόνια νεότερή του Νάρα Μπαπτίστα, που εργάζεται ως μοντέλο.

Ο Γάλλος ηθοποιός, επέλεξε για την περίσταση γκρι καπαρντίνα με ασορτί παντελόνι το οποίο ταίριαξε με ένα λευκό πουκάμισο. Δίπλα του η 27χρονη Μάρα με κομψό μαύρο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε τα τέλεια μακριά πόδια της.

Το ζευγάρι πόζαρε για τους φωτογράφους που βρίσκονταν στην επίδειξη.

Η μελαχρινή καλλονή και μοντέλο από τη Βραζιλία και την Αυστραλία, έχει σχολιαστεί από τα διεθνή μέσα για την εντυπωσιακή ομοιότητά της με την πρώην σύζυγο του Κασέλ, Τίνα Κουνάκεϊ.

Μελαχρινή, όμορφη και επίσης 30 χρόνια μικρότερή του όταν παντρεύτηκαν. Η Κουνάκεϊ, επίσης μοντέλο, παντρεύτηκε τον Κασέλ το 2018, και απέκτησαν μία κόρη τον Απρίλιο του 2019 αλλά η σχέση τους έληξε απότομα.

«Μια στιγμή βαθιάς κρίσης» ανέφερε τον περασμένο Απρίλιο η Daily Mail: «Χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες. Η Τίνα είναι συντετριμμένη».

Ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνάκεϊ στο Φεστιβάλ Καννών το 2022 – Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό, ο Κασέλ έσβησε κάθε φωτογραφία της πρώην συζύγου του από τα social media.

Η νέα του σύντροφος του Βενσάν Κασέλ Νάρα Μπαπτίστα, συνεργάζεται με το πρακτορείο «Elite Models LA» στις ΗΠΑ και πήρε μέρος στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020 χωρίς να κερδίσει το πολυπόθητο στέμμα.

Στις 23 Νοεμβρίου 2023 επισημοποίησε τη σχέση της με τον ηθοποιό, καθώς του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του στο Instagram.

Ο Γάλλος γόης έχει δυο κόρες από το γάμο του με τη Μόνικα Μπελούτσι, την Ντέβα και τη Λεονί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Apartment» και παντρεύτηκαν το 1999. Χώρισαν το 2013 μετά από 14 χρόνια γάμου. 

Πληροφορίες από DailyMail

To άρθρο «Πρώτη» για Βενσάν Κασέλ και Νάρα Μπαπτίστα: 30 χρόνια νεότερη και «ίδια» η πρώην του η νέα καλλονή σύντροφός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button