ΕνημέρωσηΟικονομία

Καταγγείλαμε τους εμπόρους λευκής σαρκός, όχι τις γυναίκες – Galaksias Portal News

«Καταγγείλαμε τους εμπόρους λευκής σαρκός και όχι τις γυναίκες – θύματα», απάντησε από το βήμα της Βουλής ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κριτική που του ασκήθηκε για το σχόλιο της Πέμπτης, 7 Μαρτίου, περί «φοιτητριών που θα ψάχνουν για sugar daddies».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι «δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημά σας. Γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα για τις σπουδές, στις χώρες της αναπτυγμένης Ευρώπης;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια έδειξε και φυλλάδια με σχετικές διαφημίσεις για να ενισχύσει το επιχείρημά του, λέγοντας: «Να ορίστε και οι διαφημίσεις που προτρέπουν σε αυτό. Μία από τη Σουηδία και μία από τη Δανία. Τις βλέπετε, κυρίες και κύριοι βουλευτές; Τις βλέπετε; Τις καταθέτω στα πρακτικά. Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι φυσικά τις γυναίκες – θύματα της εκμετάλλευσης».

«Αντί κι εσείς λοιπόν να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας. Μη τυχόν και αποκαλυφθεί αυτή η σαπίλα του δήθεν όμορφου αγγελικά πλασμένου κόσμου σας», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button