ΑθλητικάΕνημέρωση

Κοσμάς και Παπακώστα στο πλευρό της μητέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη – Το μήνυμα του Μελισσανίδη – Galaksias Portal News

Ο Γιώργος Κοσμάς και η Ανθη Παπακώστα επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο την μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη και τους τρεις τραυματίες οπαδούς της ΑΕΚ που νοσηλεύονται επίσης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν με τη μητέρα του Μιχάλη που συνοδεύεται με καρδιολογικές ενοχλήσεις. Εκτός από τα συλλυπητήρια εξέφρασαν στην ίδια και στον αδερφό του Μιχάλη την πρόθεση της ΠΑΕ να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία.

Ωστόσο, η μητέρα και ο αδελφός του αδικοχαμένου Μιχάλη, αξιοπρεπέστατοι και με μεγάλη ευγένεια, ευχαρίστησαν αλλά εξέφρασαν την επιθυμία να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα καθώς θέλουν να κάνουν κάτι τελευταίο για τον ΜΙχάλη τους, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη πως στο επόμενο διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δείξει την συμπαράσταση τους με άλλους πρόσφορους τρόπους σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Από κει και πέρα τόσο στην μητέρα και τον αδελφό του Μιχάλη όσο και στους τραυματίες και στους συγγενείς τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξήγησαν πως είχαν κάνει τα πάντα για να μη συμβούν όσα συνέβησαν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους μετά από ένα σημείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τους δηλώθηκε πως είναι στην διάθεση τους συνεχώς για οτιδήποτε χρειαστούν άπαντες.

To άρθρο ΑΕΚ: Κοσμάς και Παπακώστα στο πλευρό της μητέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη – Το μήνυμα του Μελισσανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button