ΑθλητικάΕνημέρωση

«Απόφαση ζωής και συναισθημάτων – Είμαι περήφανος για τη σχέση με ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη» – Galaksias Portal News

Το μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το «ευχαριστώ» στους φιλάθλους και στον Ιβάν Σαββίδη.

Προπονητής του ΠΑΟΚ και για τα επόμενα 3,5 χρόνια θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος υπέγραψε το συμβόλαιο που θα ισχύσει από το προσεχές καλοκαίρι ως το 2027 και λίγο μετά τις ανακοινώσεις, προχώρησε σε ανάρτηση, αναφερόμενος σε αυτή του την απόφαση και εκφράζντας τη μεγάλη του χαρά.

Στο μήνυμά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε:

«Είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν μια επιλογή, ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε.

Ηταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Σαββίδη κι εμένα.

Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά. Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ’ αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που ήμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή.

Σας ευχαριστώ όλους. Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά. Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ!».

 

 

To άρθρο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Απόφαση ζωής και συναισθημάτων – Είμαι περήφανος για τη σχέση με ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button