ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο πρωταθλητής του NBA Ότο Πόρτερ Τζούνιορ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του σε ηλικία μόλις 30 ετών

Ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ αναγκάστηκε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 30 ετών, καθώς οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει τη σπουδαία καριέρα του στο NBA.

Έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα στο NBA, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2022, ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του, αφού το σώμα του δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

«Για τα τελευταία 11 χρόνια, είχα την ευκαιρία να ζήσω το μεγάλο όνειρο της ζωής μου να παίξω στο NBA. Το όνειρο σημαδεύτηκε από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος NBA. Δυστυχώς, το σώμα μου δεν μου επιτρέπει να παίξω στο επίπεδο που προσδοκώ από τον εαυτό μου και για αυτό έχω αποφασίσει να αποσυρθώ», ανέφερε στο σχετικό μήνυμά του, ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε κατά σειρά σε Γουίζαρντς (2013-19), Μπουλς (2019-21), Μάτζικ (2021), Γουόριορς (2021-22) και Ράπτορς (2022-24), έχοντας 10,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

To άρθρο Ο πρωταθλητής του NBA Ότο Πόρτερ Τζούνιορ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του σε ηλικία μόλις 30 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button