ΕνημέρωσηΠολιτική

Οι εκλογές για πρόεδρο να γίνουν όπως προβλέπει το Καταστατικό αλλιώς θα γίνει Κούγκι – Galaksias Portal News

Σκληρή προειδοποίηση απηύθυνε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ομιλία του στο βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό, αλλιώς θα γίνει Κούγκι», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι «η εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει σύμφωνα με το Καταστατικό, δηλαδή σε ένα μήνα τουλάχιστον, και με διασφάλιση της διαφάνειας, του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι ενάντια στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, αλλά με απόλυτη διαφάνεια και με εξασφαλισμένο το αδιάβλητο των εκλογών, δηλαδή να εξασφαλιστεί το απαραβίαστο και η ταυτοπροσωπία.

«Να βάζει τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα τουλάχιστον, να το σχολιάσετε εσείς», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης για τον Στέφανο Κασσελάκη, υπονοώντας ότι το «στρατόπεδο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κινείται παράλληλα σε δύο γραμμές.

Σημείωσε πως δεν είναι αντίθετος με την υβριδική εκλογή που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης, αρκεί να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και να έχει εξασφαλιστεί το αδιάβλητο και η ταυτοπροσωπία. Από την άλλη προφανώς διαφώνησε με την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές στις 10 Μαρτίου.

To άρθρο Σπίρτζης : Οι εκλογές για πρόεδρο να γίνουν όπως προβλέπει το Καταστατικό αλλιώς θα γίνει Κούγκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button