ΕνημέρωσηΠολιτική

«Αν απαγορεύεται θα πουλήσω», απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στο δημοσίευμα που τον θέλει ιδιοκτήτη εταιρίας

Απάντηση σε δημοσίευμα που τον θέλει να είναι ιδιοκτήτης εταιρίας στο εξωτερικo έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην twitter) ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει πως όλοι γνωρίζουν ότι είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Αναφέρει ότι θα έχει επαφές με τους δικηγόρους του προκειμένου να ενημερωθεί αν κάτι τέτοιο είναι ασυμβίβαστο και αν τελικά ο νόμος τον αφορά, θα πουλήσει τις εταιρίες που έχει στο εξωτερικό. «Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα πουλήσω ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια.

Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής.

Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε.

ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής».

 

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας news247.gr το οποίο ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2023, ήταν ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος ξένης εταιρίας, πράγμα που απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία για τα ασυμβίβαστα των πολιτικών προσώπων. «Στις 27 Δεκεμβρίου του 2023, πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, έκαναν γνωστό ότι ο πρόεδρος του κόμματος δανειοδότησε με δικά του χρήματα τα κομματικά ΜΜΕ, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να πάρουν το δώρο Χριστουγέννων», γράφει το δημοσίευμα.

To άρθρο «Αν απαγορεύεται θα πουλήσω», απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στο δημοσίευμα που τον θέλει ιδιοκτήτη εταιρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button