Τρόπος Ζωής

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα με τον Νταλάρα – Galaksias Portal News

“Εείχε δίκιο και το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο” υπογραμμίζει η Νατάσα Ράγιου.

Στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τον σάλο που προκλήθηκε από αυτές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Νατάσα Ράγιου μιλώντας στη Μαίρη Αργυριάδου και την εκπομπή Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης στο STAR.

“Ο Νταλάρας είχε δίκιο και το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο. Τελεία. Τι άλλο να πω δηλαδή ακριβώς; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα.

Εννοείται ότι αυτό που είπε το ξέρουμε και το βιώνουμε όλοι. Από την άλλη ο ακραίος τρόπος έκφρασης ήταν λάθος” δήλωσε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

“Αν εγώ ως δημοσιογράφος είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, τι με νοιάζει τι μου λέει ποιος; Το θέμα είναι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, είτε από την πλευρά του καλλιτέχνη, είτε από του δημοσιογράφου.

Εννοείται ότι κάνουν λάθη και οι δημοσιογράφοι όπως όλοι αλλά και πως δεν επιτρέπεται να μιλάει κανείς σε κανέναν με τέτοιον τρόπο και σε τέτοιον τόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει ολόκληρη φιλοσοφία για το αυτονόητο”.

“Η φέτα έχει 18 ευρώ το κιλό! Αυτά είναι τα θέματα! Δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας και τι κάνουν!

Ας τα δούμε όλα αυτά ως μία συμβουλή, και αυτά που είπε ο Νταλάρας και αυτά που είπε η Σάννυ Μπαλτζή, ώστε να γίνουμε καλύτεροι” πρόσθεσε, επίσης, η Νατάσα Ράγιου στο μαγκαζίνο του STAR.

To άρθρο Νατάσα Ράγιου: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα με τον Νταλάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button