Επικαιρότητα

Μπαράζ διαρρήξεων – Δείτε ποιες περιοχές έγιναν στόχος – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα – Galaksias.com

Μπαράζ διαρρήξεων είχαμε τα ξημερώματα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr, στη περιοχή της Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

Ένα νεαρό άτομο φέρεται να διέρρηξε αρχικά μια καφετέρια και στη συνέχεια “μπούκαρε” σε γνωστό αρτοποιίο και έκλεψε χρήματα από το ταμείο.Μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό την ώρα που η μια υπάλληλος του καταστήματος ανέβηκε στην αποθήκη του κτιρίου και η άλλη εξυπηρετούσε πελάτη χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές καθώς και στο παρελθόν έχει προβεί σε ανάλογες επιθέσεις χρησιμοποιώντας μάλιστα μια σύριγγα προκειμένου να αποσπάσει χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αφαίρεσε χρηματικό ποσό 70 ευρώ από το ταμείο του αρτοποιείου ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει διαρρήξει και πάλι το συγκεκριμένο κατάστημα αφαιρώντας ποσό 700 ευρώ περίπου. Οι κινήσεις του μάλιστα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες και των γειτονικών καταστημάτων.

Εξάλλου πρόσφατα είχαμε και μια ακόμη διάρρηξη σε κατάστημα οπτικών στην οδό Σπυρίδη στο κέντρο του Βόλου με τον επίδοξο διαρρήκτη να σπάει την τζαμαρία της βιτρίνας και να αφαιρεί ένα λάπτοπ. Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο κατάστημα έγινε για δεύτερη φορά στόχος διάρρηξης.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button