Υγεία & Διατροφή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω συναυλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  θα υπάρχουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της συναυλίας του «Όλοι μαζί μπορούμε» για τον Αντώνη Βαρδή.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στην προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 18.30 μέχρι το τέλος της συναυλίας στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρδηττού, στο τμήμα αυτής από λεωφόρο Βουλιαγμένης έως τη λεωφόρο Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα αυτής από τη λεωφόρο Βασ. Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους, ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Βασ. Σοφίας, και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη, καθώς και στο τμήμα αυτής από την οδό Ριζάρη έως τη λεωφόρο Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη (μετά το τέλος της συναυλίας).

Λ. Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιμάρμαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή της η τροχαία αναφέρει:| «Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button