Τρόπος Ζωής

Η μεγαλύτερη απώλεια για εμένα ήταν ο πατέρας μου – Galaksias Portal News

“Μετά από δέκα χρόνια ήταν δυνατός ο πόνος μου” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν καλεσμένος της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο Mega Stories. Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη μεγαλύτερη απώλεια που είχε.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαργαρίτης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Θα σας πω κάτι. Η μεγαλύτερη απώλεια για μένα ήταν ο πατέρας μου, όχι αμέσως όμως ο πόνος.  Μετά από δέκα χρόνια ήταν δυνατός ο πόνος μου.

Γιατί; Επειδή ο πατέρας μου δεν γνώρισε πατέρα, τον άφησε στην κοιλιά ο πατέρας του, ούτε και γω γνώρισα τον παππού μου, θυμήθηκα πως έλεγε συνέχεια “τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας”. Αυτή η κουβέντα… την οποία όταν ήμουν πολύ μικρός δεν την έπαιρνα στα σοβαρά».

«Όσο μεγάλωνα όμως έλεγα πόσα παιδάκια είναι αυτά, πόσος κόσμος είναι αυτός που δεν γνώρισε έναν από τους γονείς του για να καταλάβουμε εμείς οι υπόλοιποι τον πόνο που έχουν.

Δεν είναι εύκολο να το καταλάβουμε αφού το φαγητό αυτό εμείς δεν το φάγαμε.

Βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άνθρωπο αλλά να που συμβαίνει».

«Δεν γινόταν να μείνω άλλο στο χωριό γιατί δεν μπορούσε ο πατέρας μου να τα βγάλει άλλο πέρα με πέντε παιδιά, που μείναμε εν ζωή γιατί είχαμε χάσει και έναν πιτσιρίκο όταν ήταν πέντε – έξι χρονών» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Μαργαρίτης στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο MEGA.

To άρθρο Γιώργος Μαργαρίτης: Η μεγαλύτερη απώλεια για εμένα ήταν ο πατέρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button