ΕνημέρωσηΠολιτική

Σφίγγει ο κλοιός, καμία συγκάλυψη δεν διαρκεί για πάντα – Galaksias Portal News

Νέα σκληρή επίθεση για την υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Αφορμή, η έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ όπου κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι με τις ηχογραφημένες συνομιλίες, πάνω από έναν χρόνο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Με ανάρτησή του στο Χ πρώην Twitter, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση, θέτοντας κρίσιμα ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ένα χρόνο μετά το έγκλημα! Δηλαδή επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο; Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα; Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα: -Ποιος διέταξε το μοντάζ; -Ποιος διέταξε το μπάζωμα; -Ποιος μόνταρε; -Ποιος μπάζωσε; -Γιατί μόνταρε; -Γιατί μπάζωσε; -Ποιος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, λίγο πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού περί «αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους»; Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης για Τέμπη: Σφίγγει ο κλοιός, καμία συγκάλυψη δεν διαρκεί για πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button