Τρόπος Ζωής

«Η υποψηφιότητα σημαίνει τα πάντα για εμένα» – Galaksias Portal News

Υποψήφια για βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού είναι ξανά η Billie Eilish, για το What Was I Made For? της ταινίας Barbie, με την ίδια να δηλώνει στα social media ότι «σημαίνει τα πάντα» για εκείνη.

Οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Όσκαρ ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα (23.1.2024) το μεσημέρι και η Billie Eilish με το τραγούδι What Was I Made For? να χαρίζει στη Barbie μία από τις συνολικά 8 υποψηφιότητές της.

Πρόκειται για τη 2η υποψηφιότητα της Billie Eilish στην κατηγορία των Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού και μάλιστα είναι και η δεύτερη συνεχόμενη, αφού πέρυσι πήρε το ίδιο βραβείο για το No Time to Die, το θεματικό τραγούδι της ομώνυμης ταινίας του James Bond.

Η Billie Eilish ανέβασε μια φωτογραφία που αγκαλιάζει την πρωταγωνίστρια της ταινίας Barbie, τη Margot Robbie και έγραψε στη λεζάντα: «Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της Ακαδημίας που πρότειναν το “What Was I Made For?”. Είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες για αυτή την τιμή και που συμμετείχαμε στη “Barbie”».

«Είναι μεγάλη μας τιμή να λάβουμε μια υποψηφιότητα για το “What Was I Made For?”. Ως θαυμαστές του κινηματογράφου όλη μας τη ζωή, της μουσικής στον κινηματογράφο και των βραβείων Όσκαρ, αυτό σημαίνει τα πάντα για εμάς. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στην Ακαδημία, στα μέλη της και στο ότι αναγνωριζόμαστε μαζί με τόσους πολλούς τραγουδοποιούς που σεβόμαστε και θαυμάζουμε.

Η βαθύτατη ευγνωμοσύνη και οι ευχαριστίες μας απευθύνονται στην ασύγκριτη Greta Gerwig και τον Noah Baumbach για το ιδιοφυές όραμα και την εκτέλεση, σε όλο το καστ και το συνεργείο της Barbie, στην Lucky Chap Entertainment και στην ομάδα της Warner Bros. Pictures.

Ευχαριστούμε τον Mark Ronson και τον Andrew Wyatt που έπλεξαν το τραγούδι μας σε αυτή την ταινία. Και ένα μεγάλο μπράβο στη Margot Robbie για την απίστευτη διορατικότητά της ως παραγωγός και την εξαιρετική ερμηνεία της που μας άγγιξε τόσο βαθιά, όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι. Είναι πραγματικά τιμή μας. Σας ευχαριστούμε».

Το τραγούδι What Was I Made For?:

Υποψήφια στην ίδια κατηγορία είναι ακόμα τα τραγούδια: The Fire Inside της ταινίας Flamin’ Hot, I’m Just Ken πάλι από την ταινία Barbie, It Never Went Away από το American Symphony και Wahzhaze (A Song for My People) από την ταινία Killers of the Flower Moon2 του Μάρτιν Σκορσέζε.

To άρθρο Billie Eilish για βραβεία Όσκαρ: «Η υποψηφιότητα σημαίνει τα πάντα για εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button