ΕνημέρωσηΠολιτική

Κόντρα Πλεύρη-Πολάκη στη Βουλή για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Ο υπουργός Υγείας αναπτύσσοντας την κυβερνητική ρύθμιση ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν είχαν έρθει έως τώρα στην Ελλάδα. «Νομοθετούμε αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία», είπε και επανέλαβε ότι η χώρα μας μετέχει από τον Φεβρουάριο του 2021 σε όλες τις σχετικές μελέτες στην ΕΕ, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των πολιτών.

Την άποψη ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα θα μπορούσαν να χορηγούνται στην Ελλάδα παράλληλα με τα εμβόλια, διατύπωσε εκ νέου ο Παύλος Πολάκης και επιτέθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα και την επιτροπή εμπειρογνωμόνων. «Δεν ξεχάσαμε την ιατρική και δεν θα μας τη μάθει ο Τσιόδρας», είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη για τους 6000 θανάτους από κορωνοϊό από την αρχή του έτους. «Άφησε ανθρώπους να πεθάνουν, αν τα είχαμε φέρει θα είχαμε σώσει 6000 συνανθρώπους μας, αυτό δεν το συγχωρώ στην κυβέρνηση του Μητσοτάκη και την επιτροπή που έβαλε», είπε.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger