ΕνημέρωσηΠολιτική

Στο πάρτι του Sodade ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ – Galaksias Portal News

Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα έφτασε στο Γκάζι συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μπακμπέθ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να παραβρεθεί στο πάρτι που διοργανώθηκε για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Ξέρω να μιλάω μόνος μου», είπε φτάνοντας έξω από το Sodade όταν άρχισαν οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Ξέρω πολλοί θα με ρωτήσετε τι σκοπό εχω σχετικά με τον κύριο Πολάκη. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά στο πολιτικό κομμάτι του, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης ο οποίος δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για το βουλευτικό χαρακτήρα του».

Και συνέχισε: «Αλλά αυτό δεν είναι το βασικότερο είναι η μέρα χαράς για την Ελλάδα η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μία σύγχρονη κοινωνία. Και έχω μία παράκληση. Έχω μία παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μία πιθανότητα πολλοι από σας έχετε ένα παιδί το οποίο να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας. Ξέρω ότι η μισή χωρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί  Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή είναι νοοτροπία ανήκει σε ..πρωιμές εποχές. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας. Αγαπήστε τα παιδιά σας. Είμαστε μία μικρή χώρα. Έχουμε περάσει πολλη διχόνοια στην ιστορία μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κι άλλη τέτοια διχόνοια. Και πιο βασικό από όλα είναι στο τέλος της ζωής μας όλοι μας είμαστε μία συλλογή από αναμνήσεις. Τι πιο όμορφο από το να έχεις αναμνήσεις αγάπης με τα παιδιά σου που μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους με την μοναδικότητα τους, χαρούμενα σε μία χώρα που διαπρέπει στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη την οποία εμείς είδαμε ισότιμα το 1981 ως μέρος της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά έκτοτε έχουμε μείνει πίσω και στο κρατος δικαίου, οπως ανέδειξα χθες στις Βρυξέλλες. Ένα είναι το μήνυμά μου σήμερα, είναι στους γονείς αυτής της χώρας. Αγαπήστε τα ελληνόπουλα αυτής της χώρας όπως είναι και αφήστε τα να πάνε μπροστά. Μπορούμε να είμαστε μία καλύτερη χώρα μία καλύτερη κοινωνία με τέτοια αγάπη».

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης μπήκε στο κλαμπ και διασκέδασε για αρκετή ώρα με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button