Τρόπος Ζωής

Η Βίκυ Κάβουρα μπήκε στον 8ο μήνα και ποζάρει στο γυμναστήριο δείχνοντας την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης

Στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα αφού μπήκε επισήμως στον 8ο μήνα και η ανυπομονησία της να κρατήσει το πρώτο της παιδάκι με τον Γιώργο Τζαβέλλα δεν κρύβεται. 

Σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η ηθοποιός το οποίο θα αποκτήσει με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. Η Βίκυ Κάβουρα κατάφερε να κρύψει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της από τα Μέσα, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου η κοιλίτσα της άρχισε να φαίνεται και η ίδια ξεκίνησε να μοιράζεται ανοιχτά στα social media το ταξίδι της προς τη μητρότητα.

Η Βίκυ Κάβουρα όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται, αφού πρόκειται για μια γυναίκα που προσέχει αρκετά την εμφάνισή της. Έτσι και το μεσημέρι της Παρασκευής (12.04.2024)  αποφάσισε να απολαύσει την προπόνησή της δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο από το γυμναστήριο.

Στο βίντεο story που ανέβασε φοράει ένα ολόσωμο σορτς σε μαύρο χρώμα και ποζάρει μπροστά από τον μεγάλο καθρέφτη του γυμναστηρίου της.

Πέντε μέρες πριν η ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών που φοράει ένα παρόμοιο μαύρο ολόσωμο και ποζάρει αγκαλιάζοντας τρυφερά την κοιλίτσα της και έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει ένα γιο, που είναι 6 ετών, από τον γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.

To άρθρο Η Βίκυ Κάβουρα μπήκε στον 8ο μήνα και ποζάρει στο γυμναστήριο δείχνοντας την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button