ΑθλητικάΕνημέρωση

«Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση στη Euroleague» – Galaksias Portal News

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των “πρασίνων”, ενόψει του αγώνα στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μπολόνια, ενόψει του αυριανού του αγώνα στην έδρα της Βίρτους (29/3, 21:30), για την 32η αγωνιστικής της Euroleague. Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ενώ επανέλαβε ότι οι τελευταίοι τρεις αγώνες της ελληνικής ομάδας στην κανονική περίοδο θα είναι σαν τελικοί.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες. Οι τελευταίοι τρεις αγώνες στην κανονική περίοδο θα είναι σαν τελικοί. Τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση και ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να την υπερασπιστούμε. Έχω τεράστιο σεβασμό στον κόουτς Μπάνκι, η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και αγωνίζεται στην έδρα της. Παίζει διαφορετικά στο γήπεδό της σε σχέση με τους εκτός έδρας αγώνες. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να μοιράσουμε την μπάλα και σίγουρα να παίξουμε επιθετική άμυνα όπως κάναμε στο ΟΑΚΑ.

Θα είναι σημαντικό να έχουμε επιλογές σε όλες τις θέσεις όσον αφορά τον χρόνο και τα λεπτά της συμμετοχής. Το πώς θα παρουσιαστούμε είναι ακόμα πιο σημαντικό από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Μερικές φορές παίζουμε όλοι και δεν είμαστε καλοί. Κάποιες φορές παίζουμε με έξι παίκτες, όπως συνέβη στα τελευταία 2-3 παιχνίδια, και είμαστε στο 90% της απόδοσής μας και κερδίσαμε τα ματς».

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο είπε:

«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία καλή ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και γι’ αυτούς. Έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ποστ όπως ο Σενγκέλια. Έχει πολύ καλή δημιουργία, πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση σε αυτό και να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε».

Για το αν περίμενε την παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στη 2η θέση έπειτα από 31 αγωνιστικές: «Δεν θα πω ότι δεν το περιμέναμε. Δόξα τω Θεώ παίξαμε καλά, είμαστε στη 2η θέση και προσπαθούμε να την διατηρήσουμε. Τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε είναι “ τελικοί” για εμάς».

Ενώ για την επιστροφή του από τον τραυματισμό του: «Νιώθω έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

To άρθρο Εργκίν Αταμάν ενόψει του Βίρτους – Παναθηναϊκός: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση στη Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button