Υγεία & Διατροφή

Λέσβος: Ξεκινά η καινούργια προσκοπική χρονιά

Οι Πρόσκοποι στη Λέσβο, ξαναλειτουργούν σε συνθήκες ασφαλείας, σε σύγχρονες υποδομές με σωστά εκπαιδευμένους εθελοντές ενήλικες βαθμοφόρους.

Στη Λέσβο θα λειτουργήσουν:

– κάθε Κυριακή, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μυτιλήνης στο Κιόσκι (δίπλα από το γήπεδο της γενικής γραμματείας Αιγαίου). Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6937 374996. Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μυτιλήνης ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του από τη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

– κάθε Σάββατο από το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου, το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης στο Μακρύ Γιαλό (στο ύψος του γηπέδου απέναντι από τη μαρίνα). Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6936 564085

– Στο Μόλυβο λειτουργεί κάθε Σάββατο από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας ,στην πλατεία Λευκονίκου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6946 671450 .

Ο Προσκοπισμός μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με απόλυτη ασφάλεια, συνδυάζει όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, πετυχαίνει μια πολυδιάστατη ανάπτυξη του παιδιού, το οποίο αποκτά ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις και αξίες. Το παιδί μέσω του συστήματος μικρών ομάδων, το οποίο ο Προσκοπισμός εφαρμόζει για περισσότερο από έναν αιώνα, αναλαμβάνει ρόλους, αναπτύσσει το αίσθημα της συμμετοχής και της υπευθυνότητας, ενώ περνάει από την παθητική στάση σε έναν πιο ενεργητικό ρόλο.

Πληροφορίες για την Προσκοπική Κίνηση στη Λέσβο στο τηλέφωνο 6932 408758

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger