Υγεία & Διατροφή

Οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ραντεβού με κουκούλες full face, μαχαίρι και στυλιάρια έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσαν χθες βράδυ οπαδοί του Ολυμπιακού, πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Μάλιστα, μετά την συμπλοκή, κατέληξαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και σχημάτισε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·μαχαίρι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·μεταλλική ράβδος και

·ξύλινο στυλιάρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δυο από τους συλληφθέντες έφεραν διαπίστευση του αγώνα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ήταν υπεύθυνοι για την τοποθέτηση φιλάθλων στις θέσεις τους. Άραγε οι υπεύθυνοι της ομάδας γνώριζαν σε ποιους είχαν δώσει διαπίστευση και τι είδους διαφορές μπορεί να είχαν με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού με τους οποίους έδωσαν ραντεβού έξω από την Θύρα 7, των οργανωμένων οπαδών;

Στο σπίτι του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν:

·πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια,

·αεροβόλο πιστόλι,

·-21- φωτοβολίδες,

·σιδερογροθιά και

·κουκούλα τύπου full face.

Όπως διαπιστώθηκε οι τρεις συλληφθέντες δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κάποια υπόθεση αλλά ήταν συχνοί θεατές των παιχνιδιών των ερυθρόλευκων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button