ΕνημέρωσηΠολιτική

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται» – Galaksias Portal News

Στην είδηση για εισαγγελική έρευνα για την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη, από την οποία πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στα κομματικά ΜΜΕ, συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι δεν υπάρχει θέμα που να αφορά το Πόθεν Έσχες του προέδρου καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει τώρα για πρώτη φορά Πόθεν Έσχες αφού τα προηγούμενα χρόνια ζούσε και εργαζόταν στο εξωτερικό.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν ότι κάθε έρευνα είναι ευπρόσδεκτη και ότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Παραπέμπουν στη δήλωση που είχε κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης στις 23/12/23 ότι δεν γνώριζε αν η σχετική νομοθεσία για τις εξωχώριες αφορά και εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες όπως είναι εκείνος.

Η νομική του ομάδα πάντως, εξετάζει το θέμα και αν ισχύει, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η εταιρεία του είναι καθ’ ολα καθαρή αφού φορολογείται με 50% στο Μαϊάμι.

Τέλος στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμαναν με νόημα ότι πέρα από τον κύριο Κασσελάκη, καλό θα ήταν να ασχοληθούν κάποιοι και με αποδεδειγμένες offshore και εξοχώριες εταιρείες που διαθέτουν πολιτικά πρόσωπα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button