Τρόπος Ζωής

Ο «Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» γίνεται σειρά, δείτε το teaser – Galaksias Portal News

Τηλεοπτική σειρά στο Netflix γίνονται τα βιβλία της Πατρίσια Χάισμιθ με ήρωα τον «Ripley», τον οποίο θα υποδυθεί ο βραβευμένος ηθοποιός Άντριου Σκοτ (Andrew Scott).

Bασισμένη στη ομώνυμη σειρά βιβλίων της Πατρίσια Χάισμιθ (Patricia Highsmith) η τηλεοπτική σειρά των οκτώ επεισοδίων φέρει την υπογραφή του Στίβεν Ζάιλιαν (Steven Zaillian) στην σκηνοθεσία και το σενάριο με διευθυντή φωτογραφίας τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Έλσγουιτ (Robert Elswit).

«Είναι πολύ δύσκολο να σε βρει κάποιος. Καμία διεύθυνση, τηλέφωνο, γραφείο», ακούγεται στο ξεκίνημα του πρώτου ατμοσφαιρικού teaser που έδωσε στην δημοσιότητα το Netflix.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η φιλόδοξη σειρά ακολουθεί «τον Τομ Ρίπλεϊ έναν απατεώνα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, στη Νέα Υόρκη. Προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Τομ είναι το πρώτο βήμα σε μια περίπλοκη ζωή γεμάτη δόλο, απάτη και φόνο».

Μαζί με τον Ιρλανδό ηθοποιό, ο οποίος είναι και παραγωγός της σειράς, πρωταγωνιστούν ο Τζόνι Φλιν (Johnny Flynn) και η Ντακότα Φάνινγκ (Dakota Fanning). Το καστ συμπληρώνουν οι Κόκο Σάμνερ (Eliot Sumner), Μαουρίτσιο Λομπάρντι (Maurizio Lombardi), Μαργκερίτα Μπούι (Margherita Buy) και Τζον Μάλκοβιτς (John Malkovich).

Σύμφωνα με το Variety η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.

To άρθρο Ο Andrew Scott είναι ο νέος Ripley: Ο «Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» γίνεται σειρά, δείτε το teaser δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button