ΑθλητικάΕνημέρωση

Ολοταχώς για την παγκόσμια κορυφή! Προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό του τεχνικού σόλο – Galaksias Portal News

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η ελληνική παρουσία στο 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που άρχισε σήμερα (02.02.2024) στη Ντόχα. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο.

Με μια καταπληκτική εμφάνιση στον προκριματικό του Τεχνικού Σόλο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο άνοιγμα της αυλαίας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Ντόχα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη έβαλε υποψηφιότητα όχι μόνο για την άνοδο στο παγκόσμιο βάθρο, αλλά και για την κατάκτηση της κορυφής.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της στα προκριματικά και προκρίθηκε ως 1η, με την καλύτερη βαθμολογία, στον μεγάλο τελικό, όπου θα παλέψει για το τρίτο μετάλλιο σε Παγκόσμιο στην καριέρα της, για το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να είναι χρυσό.

Το θέμα της χορογραφίας της έχει τίτλο “Black Raven” (μαύρο κοράκι), σε μουσική από το “Dance of death” και βαθμολογήθηκε συνολικά με 270,1901 β. (δυσκολία 38,9000, καλλιτεχνική εντύπωσης 100,2000 και εκτέλεση 169,9901). Καμία άλλη αθλήτρια (από τις υπολοιπες 27 που μετείχαν στον προκριματικό) δεν έφτασε αυτή τη βαθμολογία, με τη Βασιλική Αλεξανδρή (Αυστρία) να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 264,5967 και στην τρίτη η Ζακλίν Σιμόν (Καναδάς) με 260,7500.

Ο τελικός του Τεχνικού Σόλο είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο (03.02) στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

To άρθρο Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ολοταχώς για την παγκόσμια κορυφή! Προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό του τεχνικού σόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button