Επικαιρότητα

“Θα είμαι πάντα φίλαθλος της Εθνικής” – Galaksias.com

O Γκουστάβο Πογέτ με ανάρτησή του μοιάζει να αποχαιρετά τους Έλληνες φιλάθλους…

 Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, το τεχνικό μου επιτελείο κι εγώ φτάσαμε χθες στο τέλος του συμβολαίου μας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά αν εδώ είναι το τέλος του ταξιδιού μας, δεν μπορώ να μην εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Δουλεύοντας και εκπροσωπώντας την εθνική Ελλάδος ήταν μία απόλυτη τιμή και ευχαρίστηση για μένα. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν (το προσωπικό της ΕΠΟ, το ιατρικό επιτελείο και τους φροντιστές), αλλά και όσους μας υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι, το πάθος των φιλάθλων σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Φυσικά, θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε κάθε παίκτη. Η αφοσίωσή σας και το ταλέντο σας αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα αφήσουμε τα πέναλτι αυτής της εβδομάδας να επισκιάσουν την απίστευτη πρόοδο που έχουμε πετύχει μαζί.

Είναι τιμή μου να δουλεύω με ένα τόσο εξαιρετικό γκρουπ παικτών που έχουν κλάση τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, αν θα συνεχίσουμε μαζί ή όχι, αλλά ένα είναι σίγουρο – θα είμαι για πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας“.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button