Επικαιρότητα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή άνδρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου – Ειδήσεις

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού

Σε σοβαρή κατάσταση βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό του Μακρύ Γιαλού μεσήλικας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Άγνωστο αν χτύπησε μόνος του ή αν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί τον αντιλήφθηκαν στην άκρη του δρόμου, κάλεσαν το 166 και σε πολύ λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο, τον παρέλαβε σε κωματώδη κατάσταση, ενώ οι διασώστες στη διαδρομή προς το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας έκαναν όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες προκειμένου να τον ανατάξουν.

Είχε δε ειδοποιηθεί όλο το team των γιατρών του νοσοκομείου και περίμεναν αυτό το περιστατικό και από την ώρα που έφτασε στη νοσηλευτική μονάδα γίνονταν οι προσπάθειες που απαιτούνται για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και το κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το γεγονός και βρέθηκε στο οδόστρωμα ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία για την ώρα δεν είναι γνωστά, ερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού.

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button