ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Τσούζουν» οι τιμές της Honda στην Ελλάδα – Galaksias Portal News

Λίγες ημέρες πριν, η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα παρουσίασε την έκτη γενιά του Honda CR-V. Του πιο γνωστού SUV της φίρμας, το οποίο ξεκίνησε άμεσα την εμπορική του πορεία.

Μας προβληματίζουν όμως οι τιμές. Μπορεί τα Honda CR-V να έχουν εξαιρετική ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούν, να έχουν ηλεκτρονικά βοηθήματα τελευταίας τεχνολογίας και να είναι «φορτωμένα» με πολλά καλούδια ωστόσο οι τιμές είναι απαγορευτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μοντέλων, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου κοντοστάθηκαν στις τιμές που ανακοίνωσε η εταιρία Σαρακάκης. Όταν η βασική-οικονομικότερη δικίνητη έκδοση του CR-V με τον 2λιτρο κινητήρα ξεκινά
από τα 54.400 ευρώ και η κορυφαία Plug-in υβριδική ακουμπάει τις 68.000 ευρώ, θεωρούμε ότι οι τιμές είναι απαγορευτικές.

Εκπρόσωποι του Ομίλου Σαρακάκη είπαν ότι αυτή είναι η γραμμή του εργοστασίου. Δεν καταλάβαμε όμως. Η γραμμή είναι να μην πουλάνε;

Το 2023 η χρονιά στην αγορά του αυτοκινήτου έκλεισε για την Ελλάδα με αύξηση +28%. Η Honda βρέθηκε στην 29 η θέση. Οι εταιρίες που εμφανίζονται στη χώρα μας είναι 51. Από αυτές υπάρχουν εισαγωγικές εταιρίες που είναι άγνωστες στον κόσμο. Η Honda βρέθηκε στην 29 η θέση. Κάτω από τη Honda είναι οι: PORSCHE, JAGUAR,SUBARU και η MITSUBISHI που βρίσκεται στην 34 η θέση. Πολλές από τις εταιρίες που ακολουθούν είναι αποκλειστικά με super car η ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Κατω από την Mitsubishi ακολουθούν οι MASERATI, ABARTH, BYD, LEVC, BENTLEY, FERRARI,LOTUS, HYMER, SERES,OTHER,LEAPMOTOR,CHAUSSON,LANCIA,ZHIDOU,ESAGONO ENERGIA και ROLLS- ROYCE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ότι καταλάβατε αν έλειπαν οι εταιρίες με τα super trendy αυτοκίνητα η με τα κινέζικα ηλεκτρικά, τα δύο αυτοκίνητα του Ομίλου Σαρακάκη θα φιγουράριζαν στις τελευταίες θέσεις από τις γνωστές μάρκες. Επιμένουμε ότι τα Honda η τα Mitsubishi είναι πολύ καλά αυτοκίνητα αλλά με τιμές εξωπραγματικές.

Το CR-V έχει ένα πλήρες πακέτο που σίγουρα θα έλυνε τα χέρια κάθε οικογενειάρχη, προσφέροντας μεγάλους χώρους, ποιότητα, αξιοπιστία αλλά και τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όπως και εμφανισιακά δεν περνά απαρατήρητο, καθώς έχει το δικό του
επιβλητικό στυλ, ενώ είναι φτιαγμένο για να μπορεί να «κερδίζει» τις κακοτεχνίες των δρόμων και να πατάει πιο γερά από ποτέ.

Η νέα γενιά του μοντέλου έχει αναβαθμιστεί σε τεράστιο βαθμό από την προηγούμενο, με το CR-V να είναι πλέον καλύτερο σε κάθε τομέα. Το δημοφιλές D-SUV διατίθεται με την επιλογή είτε ενός αυτοφορτιζόμενου υβριδικού συστήματος κίνησης είτε, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό μοντέλο της Honda, ενός plug-in υβριδικού συστήματος (e:PHEV με έως 80χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας).

Αυτή η διευρυμένη γκάμα συστημάτων κίνησης αντιπροσωπεύει την πολυεπίπεδη προσέγγιση που ακολουθεί η Honda στην ηλεκτροκίνηση παρέχοντας στους πελάτες μία ποικιλία λύσεων, η οποία όμως έρχεται με την ανάλογη τιμή.

Σας παραθέτουμε τον τελευταίο κατάλογο του Honda CR-V και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button