ΑθλητικάΕνημέρωση

Εκτός αποστολής οι Σπόραρ και Σένκεφελντ για το «τριφύλλι» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι των δυο ομάδων για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους Σπόραρ και Σένκεφελτν να μένουν εκτός αποστολής για το «τριφύλλι».

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ, στο μεταξύ των δυο ομάδων για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Φατίχ Τερίμ άφησε εκτός αποστολής για το «τριφύλλι» τους  Αντράζ Σπόραρ και Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στο τελευταίο πρόγραμμα προπόνησης, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να κρίνεται νοκ-άουτ.

Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας είναι και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο “Γ. Καλαφάτης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (3/4, 21:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και τελειώματα.

Θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ ο Σπόραρ έμεινε εκτός προπόνησης προληπτικά, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο Παλάσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την αποβολή του στον προηγούμενο αγώνα»

Αξίζει να σημειωθεί πως από την αποστολή του Παναθηναϊκού απουσιάζουν τα ονόματα των Κάρλος Ζέκα και Αϊτόρ.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Εκτός αποστολής οι Σπόραρ και Σένκεφελντ για το «τριφύλλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button