ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Μέτιος και κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σύσκεψη για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα, υπό τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά και παρουσία της  Γενική Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνας Καλογήρου.

Εκπρόσωποι των Συλλόγων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έθεσαν τα βασικά θέματα που τους απασχολούν, μεταξύ των οποίων η νέα ΚΑΠ, η κατανομή των βοσκοτόπων, η ενίσχυση για ζωοτροφές, οι ελληνοποιήσεις σε κρέας και γάλα και οι εκκρεμότητες ενισχύσεων ΟΠΕΚΕΠΕ παλαιοτέρων ετών.

Ο Υπουργός έδωσε διευκρινίσεις για τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε ότι θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στην Περιφέρεια. «Τα δίκαια αιτήματα των κτηνοτρόφων μας είναι απαραίτητο να βρουν λύσεις», δήλωσε ο κ. Μέτιος.

// Load the SDK asynchronously
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “https://connect.facebook.net/el/sdk.js”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger