ΑθλητικάΕνημέρωση

Η UEFA έβαλε τον επιθετικό του Ολυμπιακού στους παίκτες «κλειδιά» για τα προημιτελικά του Conference League – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη “μάχη” απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (11/04, 19:45, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 3 HD) για τα προημιτελικά του Conference League και η UEFA έχει ξεχωρίσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η ανάρτηση της UEFA για τους 4 παίκτες “κλειδιά” των προημιτελικών του Conference League συμπεριλαμβάνει και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

Πέρα από τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που επέλεξε η UEFA είναι οι Ντόουγκλας Λουίς (Άστον Βίλα), Ράφαελ Ονιεντίκα (Κλαμπ Μπριζ) και Πάβελ Σούλτς (Βικτόρια Πλζεν).

Μια τιμητική “διάκριση” για τον Ελ Κααμπί, ο οποίος στα 4 ματς του στο φετινό Conference League μετράει 5 τέρματα και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην παρουσία του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

To άρθρο Ελ Κααμπί: Η UEFA έβαλε τον επιθετικό του Ολυμπιακού στους παίκτες «κλειδιά» για τα προημιτελικά του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button