ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανατριχιαστική η ανάρτηση Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη – Galaksias Portal News

Για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, μίλησε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Action24 ο Παύλος Μαρινάκης είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη:

Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση …υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού.

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτυου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη,

Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ είπε ο κ. Μαρινάκης.

Καταλήγοντας τόνισε: Όχι οικογένειες, όχι συζύγους, όχι παιδιά. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει εδώ και 50 χρόνια…Ο  κόσμος έχει προβλήματα θέλει να δει τι κάνουμε και έχουμε φτάσει στο σημείο.

Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα έχει δηλώσει πως θα ζητήσει μόνη της την άρση της ασυλίας της ενώ ο πρωθυπουργός, έχει πει ότι θα πάει ο ίδιος στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί την σύζυγό του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button