Επικαιρότητα

Μήνυμα νίκης από τον συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη – Ειδήσεις

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του Οκτώβρη στις τάξεις της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη μας» κυριαρχεί κλίμα ενότητας κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόσο μέσα από την συμμετοχή όσο και μέσα από τις τοποθετήσεις που υπήρξαν

Το αδιαχώρητο επικράτησε σε εκδήλωση της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη μας» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη. Το ξενοδοχείο Galaxy «πλημμύρισε» από υποψήφιους του συνδυασμού οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με επίκεντρο την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας και με φόντο το όραμα για ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο. 

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του Οκτώβρη στις τάξεις της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη μας» κυριαρχεί κλίμα ενότητας κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόσο μέσα από την συμμετοχή όσο και μέσα από τις τοποθετήσεις που υπήρξαν. Μεταξύ άλλων έγιναν αναφορές γύρω από τις προτάσεις των δημοτών που κατατέθηκαν στην πλατφόρμα διαβούλευσης που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της παράταξης προκειμένου όπως τόνισε και ο ίδιος ο Μιχάλης Καραμαλάκης η επόμενη μέρα στο δήμο θα συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες. 

«Έχουμε κάνει σε 52 ημέρες πράγματα τα οποία άλλοι προσπαθούν ένα χρόνο να τα κάνουν και πιστεύω ότι στο τέλος της διαδρομής εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κόψουν πρώτοι το νήμα. Υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας, είμαστε όλοι μια γροθιά και έτσι θα παραμείνουμε», δήλωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης. 

Το λόγο μεταξύ άλλων πήρε και ο Πρόεδρος Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» κ. Μιχάλης Χρηστάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός «Ηράκλειο η Πόλη μας» δίνοντας έμφαση σε θέματα καθημερινότητας. 

Δείτε τις εικόνες: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button