Τρόπος Ζωής

Οι Beatles σε τέσσερις διαφορετικές ταινίες, μία για κάθε μέλος, με σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες

Τέσσερις διαφορετικές ταινίες για τους Beatles θα σκηνοθετήσει ο Σαμ Μέντες. Οι ταινίες δεν θα αποτελούν συνέχειες η μία της άλλης, αλλά κάθε μία από τη σκοπιά του Τζον, του Πολ, του Τζορτζ και του Ρίνγκο.

Οι τέσσερις ταινίες του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες θα διασταυρωθούν για να «αφηγηθούν την εκπληκτική ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας στην ιστορία» έως τη διάλυση των Beatles το 1970, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Ρίνγκο Σταρ και οι οικογένειες των αείμνηστων Τζον Λένον και Τζορτζ Χάρισον έχουν παραχωρήσει δικαιώματα της ιστορίας ζωής και της μουσικής για τις ταινίες, σύμφωνα με το Variety.

«Είναι τιμή μου που αφηγούμαι την ιστορία της μεγαλύτερης ροκ μπάντας όλων των εποχών και είμαι ενθουσιασμένος που αμφισβητώ την ιδέα του τι συνιστά ένα ταξίδι στον κινηματογράφο» είπε ο Σαμ Μέντες, υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του φιλμ «American Beauty», του πολεμικού δράματος «1917» και των ταινιών Τζέιμς Μποντ «Skyfall» και «Spectre».

Η Sony Pictures Entertainment θα χρηματοδοτήσει και θα διανείμει και τις τέσσερις ταινίες στον κινηματογράφο το 2027. Λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια κυκλοφορίας θα κοινοποιηθούν αργότερα, αλλά το κινηματογραφικό στούντιο υπόσχεται ότι η στρατηγική θα είναι «καινοτόμος και πρωτοποριακή».

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Μέντες θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τη συνέταιρό του στην Neal Street Productions, Πίπα Χάρις και τη Τζούλι Πάστορ. Ο Τζεφ Τζόουνς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός για τον Apple Corps Limited, τον οργανισμό πολυμέσων που ιδρύθηκε από τους Beatles το 1968.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button