ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Απίθανα κέρδη 86 εκατ. ευρώ από το Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση – Galaksias Portal News

Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες παίκτες κληρώνει αύριο το βράδυ το Eurojackpot, το οποίο μοιράζει 86 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, έπειτα από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, έως τις 7 αύριο το απόγευμα. Η κατάθεση δελτίων γίνεται τόσο στους πάγκους εξυπηρέτησης των καταστημάτων ΟΠΑΠ, όσο και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα διεξαχθεί αύριο στις 21:00, ενώ το βίντεο της κλήρωσης θα είναι διαθέσιμο, όπως κάθε φορά, στο YouTube κανάλι του eurojackpot.com.

Δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία την Τρίτη

Στην τελευταία κλήρωση του Eurojackpot, το βράδυ της Τρίτης, δύο τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία, σε Γερμανία και Σουηδία, προέβλεψαν σωστά 5 + 1 αριθμούς και κέρδισαν από 869.448,30 ευρώ.

Ο τελευταίος μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας είχε αναδειχθεί στις 8 Μαρτίου, στο Έσεν της Γερμανίας, κερδίζοντας το ποσό των 30.529.950,70 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρδη έως και 120 εκατομμύρια ευρώ

Oι κληρώσεις του Eurojackpot πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, στις 21:15, και Παρασκευή, στις 21:00, στο Ελσίνκι. Στο παιχνίδι, που μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ, συμμετέχουν ακόμα 18 χώρες εκτός της Ελλάδας.

Στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες, υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα ωστόσο, καθιερώθηκε μια επιπλέον κατηγορία κερδών για τους παίκτες που προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Στο δελτίο του Eurojackpot υπάρχουν 6 στήλες συνολικά, με κάθε στήλη να περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο, από το 1 έως το 50, και τουλάχιστον 2 αριθμούς στο δεύτερο πεδίο, από το 1 έως το 12.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button