ΑθλητικάΕνημέρωση

Τέλος ο Νίλσεν από την Κηφισιά – Galaksias Portal News

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσίας της Κηφισιάς αποτελεί ο Ντέιβιντ Νίλσεν, με την ομάδα των βορείων προαστίων να αναζητάει τον διάδοχο του που θα καταφέρει να την κρατήσει στη Super League.

Μετά τη βαριά ήττα από τη Λαμία με 4-1 αλλά και την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 1-0, η Κηφισιά πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να αναζητήσει νέο τεχνικό στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Ο 47χρονος τεχνικός, Ντέιβιντ Νίλσεν, είχε αναλάβει την ομάδα της Κηφισιάς τον περασμένο Δεκέμβριο, ως αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου, αλλά δεν κατάφερε στο σύντομο πέρασμα του να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

“Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

To άρθρο Τέλος ο Νίλσεν από την Κηφισιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button