Τρόπος Ζωής

«Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ» – Galaksias Portal News

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε την Τρίτη (19/03/2024) ο τραγουδιστής Σαρμπέλ και αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στο Κατάρ αλλά και στη Eurovision

Ο Σαρμπέλ μίλησε και για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, ενώ ρωτήθηκε και για τη δική του εμπειρία από τον διαγωνισμό του 2007 στο Ελσίνκι.

«Η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή εδώ και δύο χρόνια. Είμαι στο Κατάρ, γιατί είναι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτικός μετανάστης, κάπως έτσι», δηλώνει ο Σαρμπέλ.

«Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μία οικογενειακή εταιρεία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες αλλά είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μία κλασική ορχήστρα», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

«Το ωραίο που κάνει το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι είναι ότι συζητιέται πολύ. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ το ακούς, τόσο πιο πολύ σου αρέσει», απαντά ο Σαρμπέλ σε σχετική ερώτηση.
«Το «Ζάρι» είναι ό,τι πρέπει για Eurovision. H Eurovision θέλει μία τρέλα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι σοβαρό πάντα. Πιστεύω ότι θα φτάσει στην πεντάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Όταν είχα πάει εγώ στη Eurovision, θυμάμαι ότι είχαν πει σε μία εκπομπή: αυτός δεν είναι καν Έλληνας, είναι Ιρακινός. Κατ’ αρχάς, είμαι Κυπριολιβανέζος του Λονδίνου. Δεν μου άρεσε το σχόλιο για την καταγωγή μου, γιατί ήταν στενόμυαλο.

Πλέον η Ελλάδα έχει γίνει πιο πολύ κοσμοπολίτικη. Όταν γύρισα από τη Eurovision της Φινλανδίας, πλήρωσα το ταξί μου και όλα τα κεράσματα», θυμάται ο Σαρμπέλ σε άλλο σημείο των δηλώσεων.

To άρθρο Σαρμπέλ: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button