Τρόπος Ζωής

Μικρά «χαστούκια» και χωρισμοί σε κάνουν να καταλάβεις τι σου ταιριάζει στην ζωή – Galaksias Portal News

Η επιτυχία που σημειώνει το “Είσαι το ταίρι μου” 23 χρόνια μετά, ο έρωτας, η τηλεόραση, το θέατρο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε σήμερα (18.01.2024) καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. 

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της ζωής του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Στη ζωή μου ξεκίνησα λίγο πιο στρωτά, η πρώτη μου σχέση κράτησε νομίζω 5 χρόνια. Μετά έρχονται μικρά “χαστούκια” και χωρισμοί που σε κάνουν να πεις ότι πρέπει να ζήσεις διάφορα πράγματα για να καταλάβεις τι σου ταιριάζει στην ζωή».

«Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου πώς με σκέφτονται οι άλλοι», παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Για τις επαναλήψεις της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Είσαι το ταίρι μου» σχολίασε: «Είναι απίστευτο συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια υπάρχουν γενιές που το αγαπάνε. Η ουσιαστική βάση της σειράς είναι η αγάπη, o έρωτας και πράγματα που δεν παίζει ρόλο σε τι γενιά είσαι».

Όσον αφορά την τηλεοπτική επιστροφή του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Την τηλεόραση την λατρεύω, θα κάνω ξανά κάποια στιγμή. Με έχει κερδίσει το θέατρο. Η τηλεόραση μου έδωσε την ευκαιρία να με γνωρίσει ο κόσμος και να προτείνω μέσα από το θέατρο πράγματα, ώστε ο κόσμος να μη διστάσει να πληρώσει ένα εισιτήριο να έρθει να με δει».

 

Φέτος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Underground στο θέατρο Ακροπόλ. «Έρχονται πολλοί Σέρβοι που μένουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα, που είναι συγκινημένοι γιατί η παράσταση τους θυμίζει κάτι από την πατρίδα τους».

Σχετικά με την υπόθεση της παράστασης περιέγραψε: «Βλέπεις δύο λαμόγια στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο να μετατρεπόμαστε σε κομμάτι αντίστασης απέναντι στους Γερμανούς.

Στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων (των πρωταγωνιστών) βλέπεις πώς οι μεγάλες χώρες χειραγωγούν και προδίδουν τις μικρότερες. Ο κόσμος στο τέλος είναι ενθουσιασμένος. Ο θεατής δεν παίρνει το μέρος κανενός. Ο καθένας θα αναγνωρίσει στους πρωταγωνιστές κομμάτια της δικής του ζωή. Ο έρωτας, η φιλία και η προδοσία είναι ο κοινός παρονομαστής της ζωής όλων μας».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τους συμπρωταγωνιστές του, είπε: «Με τον Γιάννη ήταν σαν είχαμε κάνει πολλά χρόνια στρατό μαζί και τώρα ξαναβρεθήκαμε, είναι πιο αδελφικό συναίσθημα αυτό. Ο Γιάννης έχει μία ωραία τρέλα που ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο που υποδύεται». Για την Αλεξάνδρα Αϊδίνη είπε: «Έρχεται η Αλεξάνδρα και “δένει” ωραία το γλυκό».

To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μικρά «χαστούκια» και χωρισμοί σε κάνουν να καταλάβεις τι σου ταιριάζει στην ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button