ΑθλητικάΕνημέρωση

Λαμία – ΑΕΚ LIVE για την 24η αγωνιστική στη Super League – Galaksias Portal News

Η Λαμία φιλοξενεί την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Super League, ΑΕΚ, σε ματς για την 24η αγωνιστική της Super League.

Λαμία και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Αθανάσιος Διάκος», σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής στη Super League.

Με το πρωτάθλημα να θέλει άλλες δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής του διάρκειας (25η αλλά και 26η), η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Super League (52 β.) στο +1 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και στο +5 από τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, η Λαμία έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση που οδηγεί στα playoff και στο +4 από τον Αστέρα Τρίπολης, που παίζει την Κυριακή στην έδρα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, έπειτα από τέσσερις σερί νίκες (12-4 τέρματα) απέσπασε με παίκτη λιγότερο ισοπαλία 2-2 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης στο «Αθ. Διάκος».

Στο ίδιο διάστημα, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα έχει επίσης 4-1-0 (16-3 τέρματα) ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση, καθώς εκμεταλλεύτηκε, βέβαια, το «δώρο» του Ολυμπιακού που πέρασε θριαμβευτικά από την Τούμπα (1-4).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο ματς του πρώτου γύρου, η ΑΕΚ είχε κάνει… πάρτι με σκορ 3-0. Από τότε όμως, άλλαξαν πολλά στους γηπεδούχους, με τον Καρλίτος να είναι ο μπροστάρης στην… αντεπίθεσή τους, αλλά να είναι εκτός αποστολής από τον αποψινό αγώνα.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Σινιοράκης

VAR: Περράκης, Στάικος

Τέταρτος: Πουλικίδης

Η προαναγγελία της Super League:

«Οι τρεις τελευταίες νίκες της ΑΕΚ είναι με 3-0, ενώ στα επτά τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες έχει ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Το σερί με τις νίκες ξεκίνησε μετά το 0-0 των δύο ομάδων στη Λαμία στις 21 Δεκεμβρίου 2019, όπου και πάλι η ομάδα της Φθιώτιδας δεν σκόραρε εναντίον της ΑΕΚ. Το τελευταίο της γκολ είναι στο 2-2 των δύο ομάδων στις 14 Απριλίου 2019 στη Λαμία.

Από τότε έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις χωρίς να βρει γκολ η Λαμία και στις δύο έδρες, με τις εννέα να είναι για το πρωτάθλημα και τη μια για το Κύπελλο Ελλάδος. Από τότε η ΑΕΚ έχει σημειώσει είκοσι τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα.

Στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τη Λαμία υπάρχουν δύο ισοπαλίες με 0-0 και 2-2, ενώ η ΑΕΚ έχει επικρατήσει τέσσερις φορές χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Το πρώτο τους παιχνίδι για την μεγάλη κατηγορία ήταν για την σεζόν 2017-18 και η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Μόλις έναν αγώνα έχουν μεταξύ τους χωρίς να σημειωθεί γκολ και αυτό συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου 2019, στην δεύτερη ισοπαλία που έχει η Λαμία κόντρα στους Κιτρινόμαυρους στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει με φιλοξενούμενη την ΑΕΚ.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 2-9»

To άρθρο Λαμία – ΑΕΚ LIVE για την 24η αγωνιστική στη Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button