ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού και ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ υποψήφιοι για MVP της αγωνιστικής στο Conference League

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των ιστορικών προκρίσεων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League. Οι δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πανηγυρίζει ακόμη τις επικές ανατροπές και τις ιστορικές νίκες του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (5-1) και του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1), παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Μαροκινός φορ είναι υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής στην UEFA, ενώ το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε με το ανάποδο ψαλίδι είναι υποψήφιο για καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Yποψήφιος για MVP της αγωνιστικής είναι και ο Κουλιεράκης. Ο διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ, ενώ το δεύτερο γκολ που αρχικά του πιστώθηκε, τελικά η UEFA το θεώρησε ως αυτογκόλ του Σούτσιτς.

Τέλος υποψήφιος για την καλύτερη επέμβαση της αγωνιστικής είναι ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι.

To άρθρο Ο Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού και ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ υποψήφιοι για MVP της αγωνιστικής στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button