ΑθλητικάΕνημέρωση

Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ιωαννίδη η αποστολή του «τριφυλλιού» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Τάσο Μπακασέτα, Βίτορ Ούγκο και Φώτη Ιωαννίδη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Με τα δυο του νέα αποκτήματα, αλλά και μια σημαντική επιστροφή θα αγωνιστεί ενάντια στον Ατρόμητο για την φάση των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» της ομάδας του τον Τάσο Μπακασέτα, όπως και τον Βίτορ Ούγκο, αφού αμφότεροι έχουν ρυθμό στα πόδια τους.

Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός πήρε στην αποστολή και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. 

Αντίθετα απουσιάζουν τα ονόματα των Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς που είναι τραυματίες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ιωαννίδη η αποστολή του «τριφυλλιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button