Επικαιρότητα

«Θα το καταψηφίσω το νομοσχέδιο, δεν γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ» – Galaksias.com

Σε άλλο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σημείο τόνισε πως «η διεθνής ατζέντα επιχειρείται να κυριαρχήσει στην πατρίδα μας»

Στις δηλώσεις του αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεκαθάρισε ότι θα το καταψηφίσει, ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα της τεκνοθεσίας έκανε λόγο για «ένα πρότυπο οικογένειας που εγώ δεν το θέλω».

Αρχικά, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απάντησε ότι «μάλλον» θα απουσιάσει από τη σημερινή, δεύτερη ημέρα, της ενημέρωσης των βουλευτών της ΝΔ για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Εγώ πέρασα το πανεπιστήμιο χωρίς φροντιστήριο», δήλωσε. 

Παράλληλα τόνισε ότι «για την Ορθοδοξία ο γάμος είναι το σημαντικότερο μυστήριο, σκληρός πυρήνας του θρησκευτικού δόγματος. Πώς λοιπόν γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ;», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως «η διεθνής ατζέντα επιχειρείται να κυριαρχήσει στην πατρίδα μας».

«Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο», δήλωσε και πρόσθεσε ότι τα επιχειρήματα που έχει ακούσει δεν τον πείθουν ούτε τον κλονίζουν από τη θέση του. 

«Μία γυναίκα που έχει αποφασίσει, παρά την οποιαδήποτε έμφυλη ταυτότητά της, να υιοθετήσει ένα παιδί και να αφοσιωθεί σε αυτό, είναι ανεκτή και νομικά και κοινωνικά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. 

Όταν ρωτήθηκε αν μια γυναίκα πάρει την ίδια απόφαση με τη σύντροφό της, αντέδρασε λέγοντας: «Όχι, δεν μπορεί να είναι κοινή απόφαση. Γιατί τότε υιοθετείς ένα άλλο πρότυπο οικογένειας που εγώ δεν το θέλω». 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button